Volg ons op:

Van recruitment zonder strategie, naar gevonden en gevolgd worden

Als blijkt uit onderzoek van onze recruitment specialisten dat een recruitment, marketing en arbeidsmarktcommunicatiestrategie noodzakelijk is, dan komt ons marketing en arbeidsmarktcommunicatiebureau in actie. Wij zijn een bureau dat gelooft dat we in een tijd leven waarin je niet alleen zoekt naar een klant of kandidaat, maar dat het van belang is dat je gevonden en gevolgd wordt. Geloven in de kracht van marketing en arbeidsmarktcommunicatie en het belang van een gepaste strategie.

Hoe? Samen aan de slag met je inbound marketing. Inbound marketing is een vorm van pull-marketing die tot doel heeft om via diverse kanalen potentiële klanten of kandidaten aan te trekken. Deze marketingstrategie helpt, door de combinatie van data, design en strategie, om op het juiste moment de juiste content aan de juiste doelgroep aan te bieden. We ondersteunen o.a. in:

  • Employer branding en content ontwerp, bijvoorbeeld werken-bij websites
  • Social media beheer & ondersteuning
  • Ontwikkelen en uitzetten van marketing en communicatiecampagnes gericht op de arbeidsmarkt
  • Recruitment marketing strategie. Bezoekers en volgers converteren naar ‘leads’ tot ‘sollicitant’ door relevante content te bieden op het moment dat de prospect dat nodig heeft.

Onderzoek

Vanaf locatie onderzoek naar de identiteit, visie, waarden, onderscheidend vermogen en doelgroep

Strategie

Samen bepalen en plannen van de juiste strategische stappen volgens ons inbound marketing model

Creatie

Ontwerpen en implementeren van communicatie dat volgt uit de strategie. Huisstijl, website, copywriting, fotografie en video

Beheer

Beheren, ontzorgen, ontwerpen en blijvend plaatsen van content op de juiste kanalen voor optimale zichtbaarheid

Meer informatie?

Vraag het aan Kees